Jefukauppa.fi on nyt Jefu.fi

Jefukaupan nimi on muuttunut. Meille on annettu perinteikäs Jefu.fi-nimi ja siihen liittyvä verkko-osoite Jefu.fi!

Kunnianosoitus Jefu-pioneereille

Pidempään lajia seuranneet muistavatkin, että Jefu.fi-sivusto perustettiin alun perin portaaliksi, jossa julkaistiin otteluraportteja sekä kuvagallerioita lajiin liittyen. Sekä juttujen että kuvien takana oli ahkera jenkkifutismies Lari Eteläniemi. Sivusto oli aktiivinen 2010-luvulle asti, kunnes sivuston päivittäminen ei enää mahtunut Eteläniemen elämäntilanteeseen.

Olemme erittäin ylpeitä, kun nyt saamme jatkaa legendaarisen sivuston tarinaa ja tuoda eloa Jefu.fi-nimen taakse. Samalla toivotamme parhainta menestystä sivuston perustajalle Lari Eteläniemelle hänen urallaan digitaalisen markkinoinnin parissa (ks. larietelaniemi.com).

Jefu.fi – rakkaudesta lajiin

Jefu.fi on kunnianosoitus erityisesti lajin parissa työskenteleville talkootyöntekijöille. Samassa hengessä jatkamme myös jefukauppiaina: Palvelemme asiakkaitamme työn ja koulun ohella 100-prosenttisesti rakkaudesta lajiin, samoin kuin sadat talkootyöntekijät ympäri Suomea. Jefu.fi:n historia ja aktiivinen sisällöntuotanto otteluraportteina ja valokuvina ovat usein ahkerien puuhamiesten ja -naisten kädenjälkeä.

Päätös perustaa kauppa perustui Herr Jefukauppiaan omakohtaisiin kokemuksiin juniorijoukkueiden valmentajana: Junnuille löytyi huonosti varusteita. Lajin kannalta on tärkeää, että valmentajilla, huoltajilla ja tietysti itse pelaajilla on helposti saatavilla varusteita ja tietoa tähän kuningaslajiin liittyen.

Perheyrittäjien kaksi kauppaa: Jefu.fi ja Cheer.fi

Perheyrityksenä sivuston takana on HN-yritys Oy. Osoitteessa Jefukauppa.fi-vierailevat ja sillä päätteellä sähköpostia lähettävät asiakkaat ja yhteistyökumppanit ohjautuvat eteenpäin oikeaan osoitteeseen.

Perheyrityksemme pyörittää myös toista, cheerleading-tuotteisiin erikoistunutta verkkokauppaa osoitteessa Cheer.fi. Pyrimme edelleen vahvistamaan yhteistyötä näiden perinteisesti toisiinsa liittyvien lajien välillä.

Uusi nimi Jefu.fi on nyt mukava pari sisarkaupalleen. Somessa käytämme Facebookissa ja Instagramissa profiilinimiä @cheerpistefi ja @jefupistefi.

Nähdään kentänlaidalla, varastollamme Porvoossa, toimitusten yhteydessä Helsingissä tai myyntitapahtumissa ympäri Suomen. Valoa pimeneviin iltoihin!

Perheyrittäjät Jefu.fi-kaupan takana
Perheyrittäjä-Olssonit:

Nikko (Jefuherra vasemmalla)
Hani (tuomari oikealla)
Nooa (ylin lapsi)
Lara (se tyttö)
Niro (kuvassa vatsallaan)

Kuva: Oscar Lindell, Studio Lindell

Kuva on julkaistu Suomen Yrittäjien Business Boogie -lehden 3/2018 syyskuun numerossa. Artikkelin on toimittanut Itäväylä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.