Valikko Sulje

Joku sivu

Valmennuksissamme kehittyvät yritysten ja julkishallinnon asiantuntijat, asiantuntijatiimit, pienyrittäjät sekä lähijohtajat. Mieluisimmiksi aiheiksi ovat muodostuneet ammatillisen identiteetin kirkastaminen ja työn tuunaaminen, sujuvan tiimityön kehittäminen sekä erilaiset esihenkilövalmennukset.

Valmennukset pidetään useimmiten Teamsin välityksellä kamerat auki, jolloin aikaa ei kulu siirtymiin ja jokainen saa osallistua turvallisesti omasta ympäristöstään käsin. Yksittäisiä yksilövalmennuksia emme toteuta paikan päällä, mutta tarvittaessa ryhmävalmennukset ja useamman yksilövalmennuksen valmennuspäivät voidaan toteuttaa myös asiakkaan toimitiloissa.

Valmentajastasi

Pääkouluttajamme Hani Olsson on kokenut viestinnän, esihenkilötyön ja kehittämisen ammattilainen. Peruskoulutuksensa lisäksi hän on koulutettu työnohjaaja, ammatillinen opettaja, ratkaisukeskeinen valmentaja (LCF), Scrum Master ja NLP Practitioner. Hän on suorittanut tuotekehittäjän erikoisammattitutkinnon, jossa opiskeltiin mm. palvelumuotoilua ja tuotteistusta ja valmistuu yrittäjän ammattitutkintoon keväällä 2023.

Sairastapauksissa ja muissa yllättävissä esteissä sekä isoissa valmennusryhmissä hyödynnämme saman oloisia vähintään saman osaamis- ja koulutustaustan kokeneita valmentajia verkostostamme. Isoissa ryhmissä sisällytämme tarjoukseen aina useamman valmentajan laadun varmistamiseksi. 

Kauanko kestää? Koska onnistuu? Mitä maksaa?

Tyypillisesti valmennusprosessit kestävät kahdesta kuuteen kuukautta. Työyhteisöissä suosittelemme prosessiin sekä yksilö- että ryhmävalmennuksia. Pidämme tärkeänä kuljettaa mukana sekä yksilön että ryhmän näkökulmaa koko prosessin ajan. Yksilökertoja ei tarvitse kuitenkaan olla kuin esimerkiksi kolme jokaiselle tiimin jäsenelle tai jokaiselle esihenkilölle. Myös esihenkilövalmennuksessa suosittelemme valmennettavan sekä yksilöitä että ryhmää käsittäen joko esihenkilön oman tiimin tai tiiminvetäjien vertaisryhmän.

Jokainen prosessi suunnitellaan erikseen, mutta tässä hieman suuntaa antavia hintoja. Hintoihin lisätään alv ja mahdolliset matkakulut. Ryhmä- ja yksilövalmennukset sisältävät kartoituskyselyn, suunnittelutyön, teknisen toteutuksen ja materiaalin käyttöoikeudet.

Ensimmäiset vapaat ajat löytyvät tällä hetkellä marraskuun lopulta. Tarvittaessa yksittäisiä valmennuksia voidaan kuitenkin sopia jo ennen sitä virka-ajan ulkopuolelle tai viikonlopuille. 

Työn tuunaustalkoot 500 € /  3 h. Sujuvan työn ryhmäprosessi sisältää kolme kolmen tunnin mittaista ryhmävalmennusta työn tuunaamisen, jatkuvan kehittämisen, työhyvinvoinnin ja ketterän kokeilemisen teemoista. 

Yksilövalmennus 120 € / h. Osana tiimivalmennuksia tarjoamme aina vähintään ryhmän esihenkilöille valmistavan yksilövalmennuksen 3 x 1,5 h. Monimutkaisemmissa tapauksissa suosittelemme lisäämään yksilövalmennuksia ryhmävalmennusten väliin ja jälkiseurantaan.

Esihenkilövalmennus 470 € / hlö 3-7 esihenkilölle. Esihenkilövalmennus voidaan toteuttaa pelkästään esihenkilöiden muodostamalle ryhmälle. Tällöin valmennus sisältää alkukartoituksen ja yhteisen aloitustyöpajan (2 h) teemojen kartoittamiseksi, kolme 1,5 h yksilövalmennusta jokaiselle esihenkilölle valittujen teemojen pohjalta, koko ryhmälle yhteisen lopputyöpajan (2 h) sekä tilaajalle (esim. HR) toimitettavan yhteenvedon.

Ammatillinen identiteetti -uravalmennus 390 € / hlö. Uravalmennus sisältää pienryhmän jokaiselle jäsenelle kolme 1,5 tunnin mittaista yksilövalmennusta sekä yhden ryhmävalmennuksen. Valmennuksessa kirkastetaan osallistujien osaamisia, työn merkitystä ja verkostoja. Se sopii erinomaisesti myös osaksi sosiaalisen median hyödyntämistä.

Tunti työhyvinvoinnille -etäkävely 290 € / kerta. Tunti työhyvinvoinnille -valmennuksessa lähdetään koko tiimin kanssa etäyhteyksin kevyelle kävelylle. Lihaliemikuutiovalmennuksessa herätellään koko yhteisöä pieniin tekoihin henkisen, fyysisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin saralla. Pienestä lisämaksusta (100 €) valmentaja tuottaa kävelystä pienen jutun ryhmäkuvan kera julkaistavaksi esimerkiksi Intranetissänne. Parhaimmillaan tiimikävelyistä muodostuukin kokonainen juttusarja ja koko työyhteisön kattava hyvinvointihaaste.