Lahjavinkkejä!

Baby Shower

Monet miettivät lahjaa ystävän Baby Shower juhliin tai vaikka työkaverille kun hän jää äitiyslomalle työpaikalta. Hyvä idea on ostaa vaikka ystäväjoukon kanssa yhteinen lahja.

Upeita lahjoja baby shower juhliin ovat esimerkiksi leikkimatto, Bola-koru, Sophie the Giraffe purulelu, imetystyyny, katoreppu, aktiviteettilelu, turvakaukalon lämpöpussi, nimikoitavat tutit, uniliina ja vaunusuoja. Jos valinnan haluaa jättää lahjan saajalle, mainio vaihtoehto on myös lahjakortti.

Eisbärchen kaukalolämpöpussi musta/harmaaAlphabet Zoo leikkimattoMollavauva imetystyyny, harmaa tähti

Sophie the giraffe


Alkuperäinen Sophie the Giraffe -purulelu on upea lahja vastasyntyneelle tai vaikka jo odottajalle. Suloinen kirahvi purulelu on ollut markkinoilla jo 50 vuotta ja on varmasti arvostettu lahja pienokaiselle. Mahtava idea Baby Shower -juhliin, kastejuhliin, kummilahjaksi.

Sophie the Giraffe -purulelut

 

Luonnonnahkaiset sisätossut

Ihanat ja värikkäät nahkaiset sisätossut pienelle kerholaiselle, eskarilaiselle tai päiväkotiin, harrastukseen tai kotona kirmailuun. Sisätossut ovat mieleinen lahja pukinkonttiin tai kummilapselle.

Mörkö sisätossut

www.starkids.fi/sisatossut

 

Harrastuksiin juomapullo omalla nimellä


Pikkuveijareiden liikuntaharrastuksissa pitää olla oma vesipullo mukana ja mikäs sen parempi kuin ikioma sporttipullo omalla nimellä. Kesäretkille, mummolaan, kerhoon ja jumppaan mukaan oma nimikoitu juomapullo.

Dino juomapullo omalla nimellä, punainen

www.starkids.fi/juomapullotnimella

 

Lasten aurinkolasit

Aurinkolaseja löytyy kolmea eri mallia/kokoa. RKS aurinkolasit ovat myös varustettu ohuella kuminauhalla, jonka saa irrotettua tarvittaessa. Näin RKS aurinkolaseja voi käyttää tavallisina sangallisina aurinkolaseina. Aviator lasien mallia mukailevat tyylikkäät ja huippusuositut Babiators aurinkolasit on saatavilla kahdessa eri koossa.

 

Babiators white

Lasten aktiviteettilelu


Skip Hop aktiviteettilelu on täynnä yllätyksiä ja varmasti mieluinen lahja pienelle tutkijalle aina 3 kk iästä alkaen. Esimerkiksi Pöllö aktiviteettilelussa on on kymmenen erilaista aktiviteettia, mm. rätisevät kädet, poikasen ääni, peili, purujengas ja helistin. Suuret silmät ja pirteät värit innostavat lasta ihmettelemään, tutustumaan ja kokeilemaan.

Pöllö aktiviteettilelu