Logistiikkaselvitystä asiakkaan asialla

Koronan vaikutukset näkyvät viiveellä myös toimitusketjuissa. Jos tehdas on ollut kiinni esimerkiksi useamman kuukauden, isokin varasto on saatettu myydä tyhjiin. Se on johtanut siihen, että tavaraa ei tällä hetkellä pystytä toimittamaan, sekä tuottamaan tarvittavalla nopeudella. Esimerkiksi Schuttin tehtaalla tällä hetkellä on haastavuutta saada muovia, josta valmistetaan varusteiden osia. 

Monella alalla onkin tällä hetkellä ongelmia tavarantoimituksen ja valmistuksen kanssa. Niin on käynyt myös jefun parissa. Tavaraa on saatavilla todella vaihtelevasti, ja se mitä oli saatavilla tällä viikolla, voi olla loppunut ensi viikolla. Tämä on aiheuttanut meille jonkin verran huolta ja lisätyötä, sillä tavoitteenamme on aina palvella asiakkaitamme niin hyvin kuin mahdollista ja luoda kattava valikoima tuotteita, jotka on helposti saatavilla.

Maailmalla vallitsevan tilanteen takia normaalitkin toimitukset voivat viivästyä useimmilla viikoilla, pahimmissa tapauksissa kuukausilla. Rahtilaivat saattavat odottaa sataman ulkopuolella viikkoja ruuhkautumisen takia. Toisaalta tehtailla saatetaan kärsiä materiaalipulasta ja tavaraa ei pystytä valmistamaan tarvittavalla nopeudella.

Kamat kuntoon ennen kautta

Meidän tavoitteenamme on kuitenkin aina löytää ratkaisu asiakkaillemme ja valikoimaamme. Pyrimme jatkuvasti olemaan ajan tasalla tavaroiden määrästä ja saatavuudesta. Jos tuotteen saatavuus on heikkoa, voimme kenties löytää vastaavan tuotteen nopeammalla toimitusajalla.

Toivomme, että asiakkaamme ovat ajoissa tavaran hankinnan kanssa, jotta niiden hankkiminen ei jäisi “viime tippaan”. Tällöin pystymme reagoimaan tarvittavan ajoissa, ja saamaan varusteet kuntoon ennen ensimmäisiä pelejä. Silloin ei tarvitse käyttää aikaa kentällä varusteiden säätöön ja miettimään niiden huonoa kuntoa, vaan voi pelata täysillä ja nauttia kohta taas alkavista peleistä!

 

Kaikille oikein mukavaa jefukevättä ja tervetuloa asioimaan kanssamme!

 

Mikko

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.