Avoin työpaikka – Jefu.fi ja Cheer.fi

Päivitys: Haku on päättynyt! Saimme todella osaavia (siis hämmentävän hyviä!) hakijoita ja voimme iloksemme ilmoittaa uudesta työntekijästä, kunhan asiasta on ilmoitettu tarvittaville tahoille.

Haluatko työskennellä Sinulle rakkaan lajin parissa? Kiinnostaako Sinua myös seuratuotteiden ja muiden painotuotteiden valmistus? Haluatko päästä monipuolisiin tehtäviin cheerleadingin, amerikkalaisen jalkapallon ja seuratuotteiden parissa? Pienessä perheyhtiössämme se on nyt mahdollista.

Etsimme myymälällemme Porvooseen nyt työntekijää, kun edellinen ja meille niin tärkeä työntekijä siirtyi uudelle alalle omalle kotipaikkakunnalleen. Eli vaikka myynnin saralla on juuri nyt koronan myötä hiljaista, tarve olisi rekrytoida. Tämänhetkinen tilanne ei ole ikuinen ja olemme varautuneita käyttämään hiljaisen ajan uuden kehittämiseen.

Kenen kanssa työskentelet? Millaisissa tehtävissä?

Kaksi nykyistä työntekijäämme työskentelee osa-aikaisesti: toinen painotuotteiden designien ja toinen markkinoinnin parissa. Tarvitsemme jonkun, joka pystyy ottamaan asiakaspalvelun ja myynnin nopealla aikataululla haltuun. Käsissäsi on siis päivittäinen toiminta niin verkkokaupan, myymälän kuin painotuotteiden osalta. Älä kuitenkaan pelästy tehtävän monipuolisuutta. Opit varmasti.

Jotta pystyt palvelemaan asiakkaitamme, tunnet todennäköisesti jefua ja/tai cheeriä. Tärkeää olisi, että haluat oppia molempien lajien varusteista ja innostut myös painotuotteista eli kolmannesta tukijalastamme. Ensisijaisesti haemme kokoaikaista vakituista työntekijää, mutta voimme keskustella myös osa-aikaisista tai lyhytkestoisista vaihtoehdoista.

Perinteisen ilmoituksen ja rajattujen vaatimusten sijaan haluaisimme jutella tilanteistamme ja kuulla, mitä voit tarjota meille ja mitä toisaalta toivot meiltä. Meiltä on turha odottaa valmista työnkuvaa, joten erityisen tärkeää on, että pystyt työskentelemään itsenäisesti. Yrittäjäpariskunta on itse päivätöissä toisaalla ja työkaverisi ovat osa-aikaisia, joten työskentelemme valtaosin eriaikaisesti. Yksin emme Sinua kuitenkaan jätä.

Halutessasi voit myös soittaa saadaksesi lisätietoja. Ota yhteyttä rohkeasti ja mahdollisimman pian. Palkkaamme työntekijän heti löydettyämme hyvän tyypin. Kauppiaisiin (Hani Olsson, p. 0500519060 tai Nikko Olsson, p. 0407219233) voi olla yhteydessä myös Facebookin tai LinkedInin välityksellä.

One of your colleagues is British so please note that you will need to be able to communicate in English.

Päivitys: Haku on päättynyt! Saimme todella osaavia (siis hämmentävän hyviä!) hakijoita ja voimme iloksemme ilmoittaa uudesta työntekijästä, kunhan asiasta on ilmoitettu tarvittaville tahoille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.