Yrittäjäperheestä

Jefukaupan takana on viisihenkinen perhe, joka pyörittää jefutarvikkeiden puotiaan koko yrittäjän sielullaan. Käynnistimme Jefukaupan liiketoiminnan alkuvuonna 2018 ja pääsimme vauhdilla rytmiin kiinni. Molemmat vanhemmat ovat yrittäjäperheistä itsekin, joten jefutarvikeliikkeen vastuullinen liiketoiminta tuntuu melkeinpä kuin kansalaisvelvollisuudelta.

Perheen äiti Hani työskentelee päivätyönään valtionhallinnossa ja vauhdittaa valtionhankintojen digitalisaation muutosjohtamista oppimisen ja viestinnän avulla. Perheen varapää Nikko on taloushallinnon kokenut ammattilainen. Perheen verkkokauppa on ollut ensimmäinen isompi yhteinen ammatillinen projekti, johon pariskunta on lähtenyt. Suurimmat pulmat ovat edelleen vuorovaikutuksessa, mutta jaksamisen suhteen sen sijaan on ollut yllättävän vähän ongelmia. Kyllä se vain näin on, että innostus kannattelee pitkälle.

Perheessä on kolme teini-ikäistä lasta, jotka ovat mahdollisuuksien rajoissa mukana Jefukaupan toiminnassa: asiakaspalvelussa, viikkokokouksissa ja some-päivityksissä. Jokaisella on oma päivystyspäivänsä ja pienimuotoinen varastokirjanpito onnistuu jo jokaiselta. Lapset ovat syntyneet peräkkäisinä vuosina, ja yhteispeli heidän välillään toimii hämmästyttävän hyvin. Vanhin poika Niro käy yläkoulun ysiluokkaa, keskimmäinen poika Nooa on samassa koulussa kasilla ja kuopus Lara on seiskalla. Kaikki lapsemme pelaavat jenkkifutista. Nuorinta perheenjäsentä lukuunottamatta kaikki ovat myös käyneet tuomarikoulun, joten eiköhän meitä voi jefuperheeksi kutsua.

Älkää siis pelästykö, jos viesteihin vastaa välillä hymiöinen teini tai lukihörönen talousihminen. Yhtä innokkaita olemme kaikki palvelemaan teitä ja löytämään juuri teillä tarvittavat jefu-tarvikkeet. Neuvomme mielellämme ihan ilman ostopakkoakin.

Tätä tehdään rakkaudesta lajiin.

Ota yhteyttä:

jefu@jefu.fi

Jefu.fi
HN-yritys Oy
Tuomitie 17
06100 Porvoo

Y-tunnus 2769270-5

Jefukauppias Nikko Olsson
p. 040 7219233